U ŽENSKOM TIJELU…

HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux

Pozdrav!

Moje ime je Petra, žena sam, majka, partnerica, prijateljica. Voditeljica sam i obiteljskog poduzeća Carnium Botanicals te sukreatorica dodataka prehrani namijenjenih ženama.

Imam važnu poruku za vas. Molim, pročitajte.

Iz prve ruke znam što znači biti u tijelu žene…

Žene mnogo puta u životu „mijenjamo kožu“.
Kao mlade djevojke dobivamo menstruaciju i ulazimo u adolescenciju.
Iz adolescentice izrastemo u mladu ženu.
Ako osjetimo poziv na majčinstvo, susrećemo se s ulogom trudnice, s iskustvom rađanja, dojenja i odgoja djece.
Doživimo što znači biti majka. Gradimo karijeru i održavamo sve kuteve kuće. Nevjerojatno je što sve žena može, zar ne?
U kasnim četrdesetima “odbacujemo sve staro” i suočavamo se sa sljedećom ulogom kroz menopauzu.
Sa zrelom ženom. Novom verzijom sebe. Živimo sebe i znamo tko smo.

Taj put žene je izuzetno lijep, a ujedno i izuzetno naporan. U svim tim prekretnicama i procesima žena se susreće s hormonskom neravnotežom, kolapsom imunološkog sustava, emocionalnim valovima i drugim izazovima života.

Žene pogađa dosta toga, a sigurno i nešto od navedenog...

Neredovite i bolne mjesečnice

Hormonalne akne i nečistoća kože

Suhoća intimnog područja i druge kronično isušene sluznice

Intimne upale, gljivične infekcije, bakterijska upala

Upala mjehura

Valunzi u menopauzi

Nadutost prije menstruacije

Debljanje tijekom menopauze (uglavnom estrogenski prsten oko trbuha)

Trudnički zatvor i probavne smetnje

Gubitak kose, lomljivi nokti nakon poroda

Uz sve to, žena se osjeća SAMA. Kao da se to događa samo njoj, a ne čak 80% svih žena u njenoj blizini. Ne pričamo o tome. Prešućujemo neugodnosti. Time ne činimo uslugu ni sebi ni drugim ženama.

RAZBIJAMO RAZNE TABUE O INTIMNIM INFEKCIJAMA, SUHOĆI INTIMNOG PODRUČJA, MENOPAUZI....

O tim temama je potrebno govoriti. Potrebno je educirati. Kada širimo znanje, iskustva i priče, odazivi su nevjerojatni.

Svaki put kad objavimo priču ili lansiramo novi proizvod (recimo za suhoću intimnog područja), žene napišu:

"Hvala vam što napokon netko misli na nas i što stvaramo sadržaj i proizvode s tom svrhom."

“Dobro je da se toliko priča o tome, barem nemam osjećaj da se to samo meni događa.”

“Više se ne osjećam 'prljavo' i kao da nešto nije u redu sa mnom. Vidim da se sve djevojke suočavaju s intimnim infekcijama.”

“Konačno sam se riješila valunga i mogu normalno funkcionirati. Hvala što ste podijelili priče.”

Postanite ‘influencerica’ kvalitetnog sadržaja i dobrog utjecaja

Imate GLAS, iskoristite ga i recite ženama u svojoj zajednici da nisu same!

Ako ste umorne od objavljivanja lijepih i nerealnih sadržaja na društvenim mrežama i želite razgovarati o važnim temama kao što su reproduktivno zdravlje žena, hormonalna ravnoteža i slično, pišite nam (info@carniumbotanicals.hr).

Ako ste vi ta koja doživljava poteškoće ili se suočavate s ponavljajućim ciklusom intimnih upala, menopauze, hormonalnih akni itd. - isprobajte naše proizvode i podijelite svoju pravu priču.

Naši proizvodi podržavaju reproduktivno zdravlje, reguliraju hormone i pomažu u uklanjanju obrazaca mnogih neugodnosti s kojima se žene suočavaju.

Što točno tražimo:

Stvarateljicu sadržaja

Influencericu koja će širiti znanje i priče

Ženu koja cijeni veze i dugoročnu suradnju

Osobu koja se ne srami govoriti o temama koje su drugima tabu

Što nudimo?

Godišnji ugovor o suradnji

Besplatne proizvode

Redovito mjesečno plaćanje po dogovoru (bez limita uz korektnu suradnju!)

ŽELIM SUDJELOVATI

Stvoreno od  žena za žene…

Proizvodi za:

Intimno zdravlje i regulaciju pH

Hormonalne akne

Suhoću intimnog područja

Neredovite i bolne mjesečnice

Upalu mjehura

Menopauzu

Povežimo se i normalizirajmo rasprave o problemima žena!

Zahvaljujemo vam na prijavi!
Ups! Nešto nije u redu s vašom prijavom.

"Imala sam dosta problema s upalama i neugodnim osjećajima "tamo dolje". Nakon što sam već pokušala mnogo različitih stvari koje nisu pomogle, više nisam imala nade da ću ikada pronaći rješenje.

Sretna sam što sam otkrila Her Biotic. Uzimam ga redovito svaku večer već tri tjedna i već su vidljivi prvi pozitivni učinci. Ne čudi me jer su svi sastojci koji su nam potrebni za žensko zdravlje sakupljeni u jednoj kapsuli. Divota!"

Lina

„Cure, ako imate problema s upalom mjehura i intimnom infekcijom, započnite s Her Biotic proizvodom.

Rezultati se počinju pokazivati ​​nakon 14 dana korištenja.

Her Biotic dokazano djeluje!"

Monika

“Ne mogu biti sretnija, već dugo imam problema sa crijevima i probavom i ovo je jedino što pomaže.

Promjena je stvarno nevjerojatna i nastavit ću ga koristiti."

Klaudia

"Koristim Her Biotic, moram iskreno reći da se već od treće kapsule osjećam odlično. Ovaj proizvod me oslobodio menstrualnih bolova. Prije Her Biotica, već par dana prije menstruacije, nisam mogla ni ustati iz kreveta. Kao frizerki mi je bilo jako teško obavljati posao.

Danas, međutim, mogu reći da nemam intimne nelagode, nemam neugodnih mirisa i, prije svega, nemam bolova! Hvala na ovom otkriću. 😊"

Melina

Moji problemi s kožom su počeli kada sam prestala koristiti kontracepcijske pilule, isprobala sam puno krema, gelova za čišćenje kože, čak sam išla kod kozmetičarke, ali dugoročno ništa nije djelovalo. Prijateljica me počela uvjeravati da probam dodatke prehrani. Koristim Skin Lux i Her Biotic i rezultati su fantastični. Uz redovitu, nježnu njegu lica i SKIN Lux i Her Biotic, moja koža je blistava, meka, nahranjena i bez nečistoća. Stari ožiljci su zarasli i tek tu i tamo dobijem koji prištić. Najveći plus je što sada to mogu postići sa samo dvije kapsule dnevno!

Anja

"Nakon poroda počeli su problemi sa suhoćom i infekijama mokraćnog sustava. Probala sam razne proizvode, no većina je samo nakratko ublažila probleme.

Na Carnium Botanicals dodatke prehrani  naišla sam na Instagramu.
Za kupnju su me uvjerila mišljenja zadovoljnih kupaca. U drugom mjesecu redovnog uzimanja rezultati su bili vidljivi. Oprostila sam se od suhoće i kao rezultat toga nestale su i upale. Odlično je! FemCARE mi je TOP proizvod i stvarno djeluje."

Suzana

“Kosa mi je vrlo tanka zbog slabog rada štitnjače; osim toga sam trudna, a u tom razdoblju je kosa pod dodatnim naporom. Nije dovoljno kosu njegovati samo izvana, potrebna je i njega iznutra, stoga uzimam Hair Formulu. S dodatkom biotina i vitamina potiče moju kosu na brži rast i sprječava gubitak kose. Stvarno dobar proizvod."

Anita

Od djetinjstva me muče probavni problemi i nadutost, iako uvijek pazim na prehranu. Otkad sam otkrila probavne enzime za pomoć nadutosti, konačno je bolje! Reguliraju probavu, omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari i sprječavaju nadutost i vjetrove. Toplo preporučujem!

Julija

“U menopauzi sam se i sama borila s poremećajima spavanja, zaboravljivošću, probavnim problemima i intimnom suhoćom... jasno je da se tijelo s godinama mijenja.

Ne želim prihvatiti neugodne simptome i posljedice, već ih pokušavam riješiti pravom potporom: 2 kapsule MenoWELL-a dnevno s potpuno prirodnim sastojcima i bez štetnih nuspojava. Nakon samo dva tjedna uzimanja lakše i mirnije sam spavala (prespavala sam cijelu noć), a i bolje sam se sjećala stvari. Posebno težak problem imala sam s pamćenjem, jer sam uvijek bila jako ponosna na svoje dobro pamćenje. Sada sam puno uravnoteženija i fokusiranija."

Marija

Godinama sam patila od problema uzrokovanih kandidom. Prepisano mi je mnogo lijekova, ali nije bilo poboljšanja. Bila sam očajna! Onda sam vidjela reklamu za Her Biotic, odmah ga naručila i isprobala. Nakon tjedan dana primijetila sam prva poboljšanja, a nakon mjesec dana više nisam imala problema. Ne znam kako da vam zahvalim. Vaši proizvodi su stvarno izvrsni!

Anamarija

Manjak energije, gubitak koncentracije, nedovoljna motivacija, loše pamćenje, poteškoće s učenjem... Koliko vas se tako osjeća tijekom beskrajnih dana na poslu, u školi, kod kuće i općenito? To mi se stalno događalo, pogotovo na poslu! Ali samo dok nisam otkrila proizvod Focus+ od Carnium Botanicals.

Sviđa mi se što su Focus+ kapsule napravljene od 100% prirodnih sastojaka. Štoviše, pomažu mi poboljšati mentalnu jasnoću, produktivnost, učenje, kreativnost i koncentraciju. Otkako ga uzimam, lakše mi je planirati, organizirati i pamtiti.
Moj san je također postao mirniji i imam više energije tijekom dana. Ukratko, zaista je prava podrška svima koji žele imati zdraviji mozak.

Franka

Povežimo se i normalizirajmo rasprave o problemima žena!

Zahvaljujemo vam na prijavi!
Ups! Nešto nije u redu s vašom prijavom.

Europska proizvodnja najboljih dodataka prehrani po najvišim standardima

Svi proizvodi u Carnium Botanicals web trgovini formulirani su u stručnom odjelu, u suradnji s prehrambenim tehnolozima, nutricionističkim savjetnicima i istraživačima.

Formulacije su propisno provjerene i testirane, a neke od njih prošle su čak i kliničke studije.

Proizvodnja dodataka prehrani odvija se u našem obiteljskom poduzeću Bio Pak d.o.o. Brinemo o kontroliranoj, tehnološki naprednoj proizvodnji hrane i dodataka prehrani u sterilno čistom okruženju.